perjantai 19. joulukuuta 2008

Uusia kyniä


Tilasin Paperinauhasta uusia kyniä värittelyyn, Gretacolorin pastellikynät, ja näilläpä tunnosti kivalta värittely :) Tilasin myös ekat copic tussini kokeiltavaksi, ja on niissä hienompi sivellinkärki kuin ennen käyttämissäni promarkkereissa. Nyt mietinkin, mitä tekisin kun minulla on jo melkoinen varasto promarkkereita, mutta tahtoisin nuo copcit kyllä käyttööni..! Mietitään, mietitään. Lisäksi tuli kukkasia ja yllätyssuklaa, nam :)



Tässä ekat harjoittelut kynillä. Taustalla näkyvät leikatut ympyrätekstileimasimet. Tykkään leikata näin , ettei jää reunoista mitään mustetta papereihin.



Ja tässä uusin asukkimme, Untamo. Aivan ihana, mutta toosi vilkas!



5 kommenttia:

TARJA L kirjoitti...

Ihania ostoksia =) Minkälaiset nuo pastellikynät on käyttää?
Itselläni on ProMarkereita ja Copiceja, mutta pidän enemmän Copiceista.
Mies oli Hesassa käymässä ja pyysin tuomaan muutaman copicin tullessaan =))

TARJA L kirjoitti...

Oi, jäi sanomatta, että toi Untamo on tosi söde :)

Mari kirjoitti...

Ihana syyrialainen hamsteri! :) Näyttää olevan väriltään jokin valkonauhainen, väristä en saa ihan selvää. Muistuttaa kovasti meidän Hilmaa, joka on pitkäkarvainen ja väriltään hopeasoopeli valkonauhainen :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia :) Upeata jälkeä näyttää syntyvän noilla uusilla kynillä, stumpista (kuvassa)päättelin, että käytit laveeraukseen öljyä ?
Voi miten sulonen uusi perheenjäsen teillä :)

Anonyymi kirjoitti...

kyllä noilla tulee hienoa väritysjälkeä kuvista päätellen. Tietysti olet muutenkin taitava värittelemään ja tekemään ihania hienoja kortteja, joita täällä näkyy ja ihastelen :)
Ai että, tuo otuskin on niin söde :D