Google+ Followers

lauantai 2. elokuuta 2008

Kesäflunssaa ja uusia kortteja


Tälle vuodella ensimmäinen joulukortti valmistui tänään. Kuva on väritetty kauan sitten, promarkereilla. Pyöristin leinakuvan ja taustapaperin (tiimarista) reunat kulmapyöristäjällä, mielestäni pehmentää kokonaisuutta ja kivaa vaihtelua. Kukat ovat Paperellasta Prima Essentials 2 romanticaa. Aivan ihastuttavia kukkasia! Tekstit tietysti Papruksesta ja Lauralta muutamat timangit antamaan vähän blingblingiä :DLiehuvat helmat :) Tämä on huippuleimasin kyllä, Paperellasta.
Tämä kortti on normaalia neliökorttia pikkusen suurempi, madame vaatii hyvän tilan ollakseen edukseen.Simppeli onnittelukortti pojalle tähän väliin. Taustapaeri Donnosta, aqua line.Kauan väsätty Sarah Kay-kortti, jotenkin tökkii, vaikka leimasimet ovat kauniita. En vaan saa sitä lapsuuden tunnelmaa välitettyä näihin, minkä Sarah Kayt mieleeni tuovat, niin kortit siirtyneet hattuhyllylle useamman kerran odottelemaan oikeaa inspiraatiota..Tää on sitten tämmöinen sekasotku.
4 kommenttia:

TARJA kirjoitti...

Mielettömän ihania kortteja olet tehnyt. Toivottavasti paranet pian flunssasta:)

Darjan tarinat kirjoitti...

Kiitos kaima :) Sitkeä on tämä kesäflunssa, turhauttavaa.

Kerttuli kirjoitti...

Ihanan värikkäitä kortteja olet tehnyt. Itse sain tänään noita Sarah Kay leimasimia, kynnys on aika korkealla aloittaa niiden kanssa näpräily :)
Terkuin
Aija

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Toivottavasti alat selvitä kesäflunssastasi! Iso kiitos "roppakaupalla" -vaihdosta. Se on vallan ihana! Laitan kehuja huomenna blogiin, kun jaksan paremmin näpsiä kuvia!